2014-08-26 09:36:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jó humorával sokakat pártjára állíthat

Napi horoszkóp augusztus 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hirtelen cselekvés bajjal járhat: inkább a komótosabb megoldásokat válassza, bízza az időre a döntést. Túl sok akadály torlódott fel útján, továbbjutni most csak robbantással lehetne, ám az nagy kockázatot jelent. Jobb kivárni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha ön konok és akarnok, hát társa százszor is az. A legjobb, ha most nem erőszakoskodik, csak olyan kérdésekben, amiben egyetértenek. Baráti kapcsolatai ma igen gyümölcsözők, valamelyik szorosabbá is válhat. Borozgasson barátokkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön igazán barátkozó típus, és szinte hemzsegnek ön körül a jóakarók, barátok. Kicsit talán túlságosan is odaadja magát kényüknek kedvüknek. Próbáljon meg mértéket tartani, mert közvetlen hozzátartozói lassan megsértődnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha valaki keményebben szól önhöz, attól még a jóakarója is lehet, a türelmetlenség még nem gonoszság. A munkahelyi változások is csak jót hozhatnak önnek. Az újító szándékot pedig egyenesen díjazzák.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jó humorával, beszédességével most sokakat a pártjára állíthat, régi ellenségeket is megnyerhet a maga ügyének. A régi, öreg barátok is pártolják, sokan adnak az ön szavára. Minden adott, hogy sorsában előre lépjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha utazásra készül, fontolja meg társa tanácsát, rokonaival kapcsolatban szintúgy. A tisztánlátás most az ő sajátja, de öné a döntés joga, hogy sorsukat irányítsa. Egy gyermekkori emlék hasznos tapasztalatnak bizonyul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sokkal többet kellene pihennie, és talán az orvosát sem ártana végre felkeresni. A néphit szerint a fogbaj pl. mindig a szerelmi bajok jele is lehet. Akár igaz, akár nem, a lukakat jobb betömetni, mielőtt az űr elharapódzik a szájban és a szívben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Mars most megkeményíti szívét és akaratát. Ha nem önző célok vezetik, akkor ez még jó is lehet, de ha saját egóján kívül senkit és semmit nem tisztel, akkor csak a nagy magányosság lehet a vége. Ez pedig biztosan nem célja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerencse nem hagyta el, sőt: egy nagyszerű alkalom kínálkozik, hogy magasabbra lépjen a szamárlétrán. Kicsit ugyan erőszakosabbnak kell lennie, mint amennyire tán a jó ízlése engedné, de ha nem így tesz, akkor később netán megbánja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megtapasztalhatja a szólás igazságát: A jóból is megárt a sok. Az ön esetében ez most különösen a társasági élete vagy házassága vonatkozásában érvényesül ez a mondás. Valamit fel kell áldoznia a tökéletesség érdekében.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy látszik ön szorult helyzetében tudja igazán aktivizálni zsenialitását, egy újító ötlete most kihúzhatja a csávából. A munkából ugyan ki se látszik, de főként női kollegái támogatására jócskán számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Merengő és engedékeny kedvében van, jaj önnek, ha ezt a pénzére éhesek is felfedezik. Talán legjobb, ha erre a hétre zárolja bankszámláját. Jövedelemszerzésre is jó lehet a jelen aspektus, ne hagyja ki a kínálkozó lehetőséget!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: